Ca. 85 prosent Norsk

 

Det du ser på denne tallerkenen det hadde jeg til middag i dag.
På tallerkenen er det; poteter, spekeskinke og spekepølse. Salat med tomat, paprika, løk og isberg. Og en hjemmelaget tzatziki. Ca. 85 prosent av matvarene er laget/ dyrket i Norge.
Det som (dessverre) ikke er Norsk, det er: paprikaen, saltet og hvitløken (brukt i tzatzikien). Potetene har reist kortest, kun 100 meter fra inngangsdøra.
Drømmen er selvsagt at alt skal være Norsk, og aller helst hjemmeprodusert (slik som potetene er).

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg